sâmbătă, 5 februarie 2011

Źâмвзт Đз СǿрïŁ

                 Zambet de copil !`

De ce vrei sa`l distrugi?! Ce ti`a facut?! E doar un copil, un suflet care pana acum nu stia kat de dura e lumea, cata rautate exista...dar l`ai ajutat sa afle. Rand pe rand i s`a prabusit lumea, i s`au sfasiat visele, i`au disparut sentimentele cele bune, sentimentele cele colorathe. I`ai distrus lumea. Cu ce scop?! n`are logika. Ai facut`o ca sa te simti bine?! Chiar nu poti raspunde?! Uh habar n`ai tot ce simte ea, tot ce  e  in sufletul ei, lacrimile care ii curg...Stiu, tie chiar nu`ti pasa. Dar daca nu`ti pasa de ea, de ce faci tot ce faci, dar mai ales de ce distrugi un suflet nevinovat?!
                   Inainte de toate, avea un suflet de copil, un zambet care o facea diferita, avea ceva special...dar ai aparut tu si ai distrus tot ce era mai bun in ea, nu te`ai gandit la consecinte, nu te`ai gandit la nimic. Ranile pe care le`ai provocat nu se vindeca si nu se uita, mereu va ramane acea cicatrice....dar tot nu inteleg de ce?! cu ce scop?! ti`a facut ceva rau?! de ce i`ai facut asta?! 


     Tot ce ai provocat a sadit venin in inima ei, a facuth`o sa inteleaga ca lumea nu e  roz....toate sentimentele frumoase pe care le avea in sufletul ei s`au transformat in ura. Akum cand ridica capul, tot ce vede e negru in fata ochiilor. A realizat ca iadu` e pe pamant si daca vrei sa ai ce`ti doresti, trebuie sa`i faci fatza si sa treci peste toate obstacolele.Zilele trec, azi cade, maine se ridica, apoi cade iar....dar nu va fii asa la nesfarsit!`
         Akm zambetele s`au transformat in lacrimi, tot ce iubea nu mai exista, distruge tot ce ii face rau. Ai invatat`o sa uraska. Akm e o fata schimbatha. Chiar daca i se ofera totul, niciodatha nu va fii multumita, decat atunci cand va distruge tot ce a provocat schimbarea ei si, va reusi! Ea nu`si va face rau singura, insa ii va distruge pe toti cei care vor incerca sa`i faca rau.  Va trece peste toate pentru ca mai are multe de facuth in viatza si va reusi!
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu